Registration (no toast before)

8.45 - 9.00

In Form Class

15 minutes

Friday 

Reg 8.45 - 9.00

Lesson 1 

9.00 - 9.50

50mins

same

Lesson 2

9.50 - 10.35

45mins

same

Break

10.35 - 10.50

Toast available 

same

Lesson 3

10.50 - 11.35

45 mins

same

Lesson 4

11.35 - 12.20

45 mins

11.35-12.15 Form Tutor Time 

Lunch

12.20 - 12.50

30mins

12.15 - 12.45

Lesson 5 (pm register to be taken in this lesson) 

12.50 - 1.35

45mins

Assembly 12.45 - 1.00pm

Lesson 6

1.35 - 2.15 finish 

40mins

1.00 - 2.00pm Enrichment 2.00pm finish

 

New Timings of the School Day

© Copyright 2014–2020 Oswaldtwistle School